Werken bij Parlan

Jezelf ontwikkelen in een boeiende en betekenisvolle omgeving

Parlan biedt hulp aan kwetsbare kinderen voor wie opgroeien niet vanzelfsprekend is. Ze lopen vast in hun ontwikkeling door grensoverschrijdend gedrag of psychische problemen. Vaak gaat het om problemen op meerdere vlakken. Thuis gaat het niet goed, op school niet en ook in hun vrije tijd niet. Wij zijn er voor deze kinderen en begeleiden en behandelen ze. Dat doen we met professionele overtuiging en een warm hart.

Werken bij Parlan is uitdagend, dankbaar en betekenisvol. We maken een groot verschil in het leven van de meest kwetsbare kinderen in Noord-Holland door een veilige omgeving te creëren waarin ze kunnen opgroeien. Dat doen we met 700 even bekwame als betrokken medewerkers die we de ruimte bieden om zichzelf te (blijven) ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk. Onze mensen bepalen de kwaliteit van onze hulpverlening.

Hier staan we voor!

Een aantal waarden vinden we superbelangrijk bij Parlan. Dat gaat over onze mentaliteit, de manier waarop we werken en hoe we met elkaar omgaan. Als dat waarden zijn die jij ook belangrijk vindt, dan ligt er alvast een mooie basis om met elkaar aan de slag te gaan.

We zien elkaar
We zijn gewend om naar kinderen en ouders die voor hulp bij ons komen te kijken en luisteren. Daardoor kunnen we ons goed in anderen verplaatsen, maken we contact en zorgen we dat ze zich begrepen voelen. Dat is ook de manier waarop we met onze mensen omgaan. We hebben oog voor elkaar. Voor elkaars talenten en kwaliteiten, voor elkaars wensen en behoeften. Dat betekent ook dat we elk jaar met je gaan zitten om te kijken of je happy bent. Of dat we iets voor je kunnen betekenen.

We helpen elkaar
Samen zijn we Parlan. En dat merk je. De onderlinge sfeer is goed, de collegialiteit groot. We accepteren elkaar zoals we zijn en helpen elkaar waar het kan. En we staan open voor elkaars feedback en ideeën. Dat is een prettige sfeer om in te landen als nieuwe collega. Als iets wilt weten of ergens tegenaan loopt, er is altijd iemand die je kan en wil helpen. Zo maken we elkaar sterker en verhogen de kwaliteit van onze zorg. Kinderen, jongeren en de gezinnen waar ze uit komen, kunnen we daardoor nog beter helpen.

We gaan door
Werken met kinderen met complexe, meervoudige problemen is uitdagend en vraagt om uithoudingsvermogen. Dat is wat ons kenmerkt: wij laten kinderen en jongeren niet stikken. We zien altijd weer kansen om ze te helpen en aan te sluiten op hun zorgbehoefte. Dat gaat niet vanzelf. Daarom investeren we veel in onze mensen. Voor jou als nieuwe collega is dat hartstikke interessant. Je kunt opleidingen volgen en jezelf blijven ontwikkelen. Je kunt het beste uit jezelf halen en voor het beste gaan.

Groeien door expertnetwerken

Bij Parlan werken we met expertnetwerken. We hebben er vijf: Trauma & Hechting, Gezin & Netwerk, Kind & Scheiding, Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Digitalisering. Binnen deze netwerken leren we van elkaar en verbeteren we de kwaliteit van onze zorg. Je kunt bijvoorbeeld trainingen of workshops volgen die voor jouw relevant zijn en je helpen in je werk. In sommige gevallen krijg je er zelfs punten voor je herregistratie voor.

Turboleren tijdens je stage

Als je in korte tijd veel wilt leren tijdens je stage, zit je goed bij Parlan. Ons werkveld staat daar garant voor. We werken met kinderen met complexe, meervoudige problemen. Saai is het nooit. En we gaan je uitstekend begeleiden. Je hebt een praktijkbegeleider met wie je regelmatig spreekt en bij wie je altijd kunt aankloppen. Ben je benieuwd welke stages er nu zijn? Kijk bij vacatures. Of stuur een open sollicitatie. Wie weet kunnen we een stageplek voor je creëren.

Kijk welke stages er zijn

Bekijk onze vacatures

Bekijk de openstaande vacatures, solliciteer en start met je nieuwe baan.

Bekijk alle vacatures